ROZBIÓR MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO ,PRODUKCJA WĘDLIN TRADYCYJNYCH
Zakład mięsny "MC" Czesław Majchrzak
Branża:
Sprzedaż hurtowa i detaliczna mięsa, wędlin
Lokalizacja:
Hala Targowa box nr 12
ul. Bierzewicka 32
Dni i godz. otwarcia:
wtorek 7-13
piątek 7-13
sobota 7-12
Oferta:
Firma oferuje zawsze świeże mięso od polskich dostawców oraz wedliny produkowane metodą tradycyjną.
Doatkowe informacje:
Firma została założona w 1992r. Obecnie zakład zatrudnia około 20 pracowników. W latach 2000-2005 przeprowadzono modernizację zakładu, która przystosowała działalność do wymogów rynku unijnego. W ciągu wieloletniej działalności zdybyliśmy potrzebne doświadcznie i unowocześniliśmy proces produkcyjny, kładąc jednak nacisk na pozostawienie tradycyjnych receptur, tak aby sprostać oczekiwaniom klientów.
Nadzór Inspektoratu Weterynaryjnego, wdrożony system HACCAP oraz profesjonalizm kadry pracowniczej zapewnia bezpieczeństwo i wysoką jakość produktu.